Без разлика дали сте организирани како Заеница на сопственици, имате друг Управител или уште се водите по старо “куќен совет”, пратете ни мејл со вашите податоди и ние ќе ви одговориме со понуда за управување со вашиот објект, како и придружна документација која е потребна за склучување на Договор за управувачки услуги.

Сакате да дознаете повеќе? Искористете ги нашите контакт информации за да ви пратиме понуда.

Сакате да дознаете повеќе?
Искористете ги нашите контакт информации.

Понуда

Пратете ни електронска порака